Van az a dolog...

Van az a dolog...

Van az a dolog...

2018. november 07. - Beherowka

Tudjátok mi az az őrület? 

Reggel felkelni tükörbe nézni és kérdezni, hogy mi vagy? miért vagy itt?  egy olyan helyen ahová nem szívesen jársz mert tudod jól, hogy ott csak az unalom és fel alá rohangálás vár mert senkinek semmi tökéletes, és mindent megcifráznak úgy ahogy lehet... De te bemész és csinálod mert ez a dolgod mert erre esküdtél fel és ezt várják el a feljebbvalóid. Mindezt fűszerezd meg azzal, hogy nem a kis városodban vagy hanem 150km-re otthontól teljesen idegen helyen.

Tudjátok mi az az őrület? 

Ha minden nap ő jár a fejedben szüntelenül és csak azt várod, hogy rád írjon és jobb kedvre derítse a napod megadja azt a gondolatot hogy érdemes csinálni a hivatásodat. De eltelik a reggel, ő nem ír.... velem van a gond? eltelik a kora délután, nem ír.... nincsen netje? na jó, ráírok én akkor beindulnak a dolgok EZAZZ!! erre vártam? nem! mire várok? a viszonzásra arra hogy csoda történjen mert ebben a világban már csak az az egy dolog segíthet. 

Tudjátok mi az az őrület? 

Szerintem velem nincs baj, néha vicces srác vagyok el lehet velem beszélgetni mindenről (erre bizonyság a csaj a Tinderről)(majd egy másik blog) elvinném mindenhova kirándulnék vele programokat néznék interneten hova vihetem el legközelebb, romantikus sétákra mennénk stb annyi ezer meg ezer lehetőség van. Viszont cserébe ő neki egy játékszer vagy akivel unalmas perceiben elbeszélgethet aki, nem számít hiába ismerjük egymást 6 éve. Hiába hívod el akárhova néha eljön. Emberek ez tökéletes példa a FREINDZONE-ra, hogy van-e út a kilépésre nem tudom...

Tudjátok mi az az őrület? 

Ha ott vagy vele elmondhatnád mit érzel, lenyelhetnéd a gombócot végre a torkodból, de csend.... csend van mikor ott vagy mert, tudod mi lenne a vége a NEM... helyette legyél gitáros, írj rá két sort, beszélgess vele, hívd el és bumm egyszerű koktél valakinek működik neked éppen nem.

Tudjátok mi az az őrület? 

Ennek ellenére mégis szeretni.

Beherowka

A bejegyzés trackback címe:

https://beherowka.blog.hu/api/trackback/id/tr2014358957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása